Skip to main content
ANG 6.538.000
Seru Boca Estate 9 - Curacao Exclusive Real Estate
Seru Boca Estate 9 - Curacao Exclusive Real Estate

Seru Boca Estate 9

VASTE VERKOOPPRIJS

Dit huis heeft een vaste verkoopprijs van € 3.269.000,-

Omschrijving

Sfeervolle villa direct aan het Spaanse water gelegen.

Introductie

Deze stijlvolle villa heeft een onberispelijke afwerking en is prachtig geplaatst, direct aan het Spaanse Water. De villa is gelegen op het prestigieuze Seru Boca Estate en staat plaatselijk bekend als “Plantation-house Seru Boca Estate”. Met een prachtig 9 meter hoog plafond, marmeren vloeren en hardhouten luiken doet de villa zijn bijnaam zeker eer aan. De buitenkant van de villa is uitgevoerd in (pastel)geel. Afhankelijk van de stand van de zon veranderen de gele kleuren, waardoor u uw villa letterlijk in een ander licht ziet. Door de gehele woning is centrale airconditioning aanwezig echter de diverse slaapvertrekken hebben allemaal een split unit airconditioning. Dit biedt de mogelijkheid om de kamers gescheiden van elkaar te koelen.

Woonkamer met 9 meter hoog plafond

Door het 9 meter hoge plafond heeft de woonkamer een ongelooflijke akoestiek. Er is de mogelijkheid om een ​​surroundsysteem te bouwen zonder de stijl van de woning te veranderen. Aan twee zijden van de woonkamer zijn terrassen gesitueerd. Het terras gelegen aan de noordzijde biedt uitzicht op het Spaanse Water. Toegang tot deze terrassen is middels fraaie hardhouten deuren met een rolluiksysteem. Het plafond van de woonkamer is stevig maar elegant afgewerkt met duurzaam hardhout.

Elegante, praktische keuken met uitzicht

De keuken heeft hetzelfde prachtige uitzicht op het Spaanse Water. De uitvoering van de keuken in combinatie met het marmeren blad en de charmante houten vloer geeft het een rustieke uitstraling. De 6-pits kookplaat, de aanwezige inbouwapparatuur en de ruimte voor een Amerikaanse koelkast maken deze keuken tot een zeer praktische plek. Grenzend aan de keuken is de eetkamer gelegen welke voldoende ruimte biedt voor een uitgebreide maaltijd met vrienden en familie.

Master suite met toegang tot het zwembad

Deze royale master suite heeft vrij uitzicht over het Spaanse Water en toegang tot het zwembad. De en-suite badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ruime inloopdouche en een fraai gelegen ligbad. De inloopkast is groot en biedt plaats aan twee grote inbouwkasten.

Prachtige tweede slaapkamer

Middels een luxe hardhouten binnentrap is er vanuit de hal toegang tot een tweede hoofdslaapkamer. Ook deze heeft een robuust doch duurzaam hardhouten afgewerkt plafond met eigen terras en vrij uitzicht over het Spaanse Water. De en-suite badkamer heeft een onberispelijke afwerking en een eigen ligbad. Tevens is er ruimte om een ​​inloopkast te creëren.

Drie luxe extra slaapkamers

Deze villa heeft drie extra slaapkamers, waarvan één is voorzien van een en-suite badkamer. De andere twee slaapkamers kunnen indien nodig worden getransformeerd tot één ruimte omdat ze een tussenschuifdeur hebben. De slaapvertrekken zijn voorzien van inbouwkasten van hoogwaardig tropisch hardhout.

Fitnessruimte met douchefaciliteiten

Onder de woning bevindt zich een uitgebreide fitnessruimte. Dit biedt de ideale gelegenheid voor de nodige indoor workout. De gym is voorzien van 2 luxe douchefaciliteiten en een separaat toilet.

Onafhankelijk gelegen gastverblijf

Los van de woning bevindt zich de luxe gastenverblijf. Hier bevinden zich twee gastenkamers met elk een eigen ingang en terras. De kamers zijn groot en hebben een eigen badkamer.

Zwembad met een oogverblindend uitzicht

Direct aan de zijporch ligt het prachtige zwembad. Het diepste punt van het zwembad is bijna vier meter en is daarmee ook in de warmere periodes de perfecte plek om te schuilen voor de hitte. Vanaf het pooldeck en vanuit het zwembad is er een schitterend uitzicht over het Spaanse Water.

Volledig aangelegde tuin

De prachtige tuin is volledig aangelegd met volgroeide tropische planten, palmen en fruitbomen. ’s Nachts is er verlichting in de tuin die zo is aangelegd dat de bomen voor de esthetiek prachtig uitgelicht worden. In combinatie met de architectuur van de woning geeft dit een dure uitstraling. De tuin wordt volledig geïrrigeerd door een computergestuurd irrigatiesysteem.

Toegang tot eigen aanlegsteiger

Het terrein mondt direct uit in het Spaanse Water. Hier is een 10 meter lange steiger met voldoende ruimte voor 2 boten. De onshore mangrovebomen vormen een natuurlijke barrière en een optimale zuivering van het water.

Dubbele onafhankelijk gelegen garage

De garage is gebouwd in dezelfde stijl als de woning en biedt plaats aan twee tot drie auto’s en heeft een automatische poort.

Centraal osmose systeem

Santa Barbara Plantation, waar het landgoed Seru Boca zich bevindt, is een osmose systeem. Deze RO-installatie zuivert zout water uit het Spaanse Water tot zoet water. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het vullen van het zwembad en de irrigatie van de tuin. Deze exclusieve watervoorziening zal beschikbaar zijn voor alle woningen op het landgoed.

OMGEVING

Ontwikkeling

De hele Santa Barbara-gemeenschap is ontworpen met grote gevoeligheid voor de inheemse habitat en omgeving van het eiland. Elk huis is zorgvuldig gepositioneerd om het uitzicht op de fairways, de aangelegde heuvels, de oceaan en/of het schilderachtige Spaanse Water te maximaliseren.

Golf

De legendarische Pete Dye ontwierp Old Quarry Golf Course, de kampioenschapsgolfbaan met 18 holes. Dye zegt: “Het is de sfeer hier. Eerst zie je de Caraïben, dan de baai en de boten, en dan de Tafelberg, de berg waaraan onze baan zijn naam ontleent. Een onvergetelijk gezicht!”

Jachthaven

In een beschermde baai in het Spaanse Water, net buiten de noordelijke grens van Seru Boca Estate, ligt de Seru Boca Haven. De jachthaven biedt drijvende ligplaatsen voor 128 schepen met een lengte tot 150 voet. Twee pieren aan het einde van de twee hoofddokken bieden plaats aan schepen van verschillende lengtes.

Huizen

De custom huizen en de jachthaven van Santa Barbara zijn geprijsd om aanzienlijke waarde te bieden. Gelegen in een schilderachtige omgeving met uitzicht op het Spaanse Water en/of de Caribische Zee, bevinden de huizen Seru Boca Estate, Marina Village, Terrace Homes, Terrace Estate home sites, Fairwas 1 & 2 home sites zich in de prachtig aangelegde privé-enclaves met gemakkelijke toegang tot de Old Quarry-golfbaan, Spa & Marina.

Santa Barbara Plantation

Santa Barbara Plantation biedt een breed scala aan luxe vastgoed, dat bestaat uit:
The Marina Villages (23 villa-eenheden geprijsd van USD 775K tot USD 1,2 miljoen),
Seru Boca Estates (45 kavels en huizen aan het water van USD 2M tot USD 8M),
Terrace Estate (32 grote kavels aan het water en met uitzicht op het water van USD 650K tot USD 2,5M),
Terraswoningen (68 custom woningen van USD 2,2 miljoen tot USD 2,6 miljoen),
Fairway-kavels (9 kavels aan de oceaan/golfzijde van USD 1,5 miljoen tot USD 3 miljoen).

Gegevens

Prijs : ANG 6.538.000
Slaapkamers : 7
Badkamers : 6
Woon oppervlakte : 1.000 m²
Perceel : 4.330 m²
Wijk : Santa Barbara

Special features

Gastenverblijf
Steiger
Waterfront
Zwembad

Locatie op de kaart

Get Directions

Roelant van Olst


Specialiteiten:
Aan- verkoop / Huur- verhuur / Taxaties van particulier en commercieel onroerende zaken

Talen:
Nederlands, Engels, Papiaments, Spaans, Duits

Ik ga ermee akkoord dat jullie mijn naam, e-mail en telefoonnummer hebben.