Skip to main content
ANG 6.256.000
Seru Boca Estate 16 - Curacao Exclusive Real Estate
Seru Boca Estate 16 - Curacao Exclusive Real Estate

Seru Boca Estate 16

VASTE VERKOOPPRIJS

Dit huis heeft een vaste verkoopprijs van $ 3.495.000,-

Omschrijving

Opvallende villa aan het water in Seru Boca Estate.

Een statige poort geeft toegang naar de villa. Zodra de voordeur opengaat, wordt een imposant tafereel onthuld; aan weerszijden van de hal bevinden zich de twee ronde trappen naar de vide. De woonkamer met openslaande deuren is in vier delen open te schuiven. Het terras is ruim en vanaf hier kijkt men uit over het zwembad, de mangroven en het Spaanse Water.

Een serene plek om te genieten van de omgeving.

De veranda, het zwembad met jacuzzi en het zonneterras vormen het hart van het huis.
De veranda kent veel verschillende uitdagingen: in de zon, uit de zon, in de wind of uit de wind. Het heeft ook een prachtige zonsopgang. De zon komt op vanachter de Tafelberg, Curaçao.

De verlichting is mooi geplaatst en ’s avonds lijkt het wel een kasteel. De villa is gebouwd in een H-vorm, waarvan het midden prominent wordt gebruikt voor de entree en de overloop. Het linkerdeel omvat een ruime TV kamer, walk-in closet kamer, badkamer, de master suite met uitzicht over het Spaanse Water en een ruim balkon dat aansluit op het terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers met elk een eigen balkon, drie met een eigen badkamer, waarvan één slaapkamer in gebruik is als gymzaal. In het souterrain bevindt zich een compleet appartement (met eigen ingang) met woonkamer, keuken en 2 slaapkamers. Het rechterdeel omvat van achter naar voor: een zeer ruime, dubbele, inpandige garage, een ruime wasruimte, werkkamer, gastentoilet, formele eetkamer en een fraaie woonkeuken met kookeiland – voorzien van hoogwaardige apparatuur. Van hieruit kunt u deuren openen naar zowel het terras als de ruimte waar de eettafel staat en die van de wind kan worden afgesloten. In het souterrain bevindt zich een hobbyruimte die zowel van binnen als van buiten toegankelijk is.

Er is een mogelijkheid om een ​​pier van 15m te bouwen.

OMGEVING

Ontwikkeling

De hele Santa Barbara-gemeenschap is ontworpen met grote gevoeligheid voor de inheemse habitat en omgeving van het eiland. Elk huis is zorgvuldig gepositioneerd om het uitzicht op de fairways, de aangelegde heuvels, de oceaan en/of het schilderachtige Spaanse Water te maximaliseren.

Golf

De legendarische Pete Dye ontwierp Old Quarry Golf Course, de kampioenschapsgolfbaan met 18 holes. Dye zegt: “Het is de sfeer hier. Eerst zie je de Caraïben, dan de baai en de boten, en dan de Tafelberg, de berg waaraan onze baan zijn naam ontleent. Een onvergetelijk gezicht!”

Jachthaven

In een beschermde baai in het Spaanse Water, net buiten de noordelijke grens van Seru Boca Estate, ligt de Seru Boca Haven. De jachthaven biedt drijvende ligplaatsen voor 128 schepen met een lengte tot 150 voet. Twee pieren aan het einde van de twee hoofddokken bieden plaats aan schepen van verschillende lengtes.

Huizen

De custom huizen en de jachthaven van Santa Barbara zijn geprijsd om aanzienlijke waarde te bieden. Gelegen in een schilderachtige omgeving met uitzicht op het Spaanse Water en/of de Caribische Zee, bevinden de huizen Seru Boca Estate, Marina Village, Terrace Homes, Terrace Estate home sites, Fairwas 1 & 2 home sites zich in de prachtig aangelegde privé-enclaves met gemakkelijke toegang tot de Old Quarry-golfbaan, Spa & Marina.

Santa Barbara Plantation

Santa Barbara Plantation biedt een breed scala aan luxe vastgoed, dat bestaat uit:
The Marina Villages (23 villa-eenheden geprijsd van USD 775K tot USD 1,2 miljoen),
Seru Boca Estates (45 kavels en huizen aan het water van USD 2M tot USD 8M),
Terrace Estate (32 grote kavels aan het water en met uitzicht op het water van USD 650K tot USD 2,5M),
Terraswoningen (68 custom woningen van USD 2,2 miljoen tot USD 2,6 miljoen),
Fairway-kavels (9 kavels aan de oceaan/golfzijde van USD 1,5 miljoen tot USD 3 miljoen).

Gegevens

Prijs : ANG 6.256.000
Slaapkamers : 7
Badkamers : 5.5
Woon oppervlakte : 950 m²
Perceel : 2.600 m²
Wijk : Santa Barbara

Special features

Gastenverblijf
Steiger
Waterfront
Zonnepanelen
Zwembad

Roelant van Olst


Specialiteiten:
Aan- verkoop / Huur- verhuur / Taxaties van particulier en commercieel onroerende zaken

Talen:
Nederlands, Engels, Papiaments, Spaans, Duits

Ik ga ermee akkoord dat jullie mijn naam, e-mail en telefoonnummer hebben.