Skip to main content
ANG 2.595.000
Jan Sofat 241, Curacao
Jan Sofat 241, Curacao

Jan Sofat 241

Verkoopprijs: $ 1.450.000,- excl. BTW kosten koper.

Villa in Spaanse stijl in Jan Sofat.
Een exclusieve wijk gelegen aan de oostkant van Curaçao, met een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte Spaanse Water!
Bij de ingang wordt u begroet door een imposante zware poort, gevolgd door een prachtige Spaanse trap die u naar binnen leidt.
Eenmaal binnen bevind je je op een ruim overdekt terras met terracotta tegels, dat via glazen deuren toegang biedt tot de woon- en eetruimtes.
De architectuur is doordrenkt met Spaanse charme, van rustieke details tot de tropische tuin rondom het pand.
Aan de linkerkant van de woning bevindt zich een open maar overdekte garage met opslagruimte, geschikt voor twee auto’s.
Dankzij deze ingang is het gemakkelijk om uw boodschappen vanuit de garage direct naar de aangrenzende keuken te brengen.
Daarachter bevindt zich een slaapkamer met badkamer.

De keuken
Deze is voorzien van alle moderne gemakken met behoud van de authentieke Spaanse charme.
Buiten kunt u genieten van de prachtige tuin en het weidse uitzicht over het Spaanse Water.

Zwembad
Het huis beschikt over een heerlijk zwembad omgeven door weelderige tropische vegetatie, ideaal om te ontspannen onder de Caribische zon.
Een traditionele palapa biedt schaduw en een pittoresk plekje om na een lange dag te genieten van een verfrissende cocktail.

Gastenkamer
Rechts van de woonkamer bevindt zich een grote slaapkamer met een prachtig uitzicht over het gehele Spaanse Water, compleet met badkamer ensuite.
Deze privéoase biedt het perfecte toevluchtsoord met een serene sfeer. Een elegante wenteltrap leidt u naar de bovenverdieping.

Hoofdslaapkamer
Bovenaan de trap bevindt zich een lange gang met een houten vloer die naar de slaapkamers leidt.
Aan de rechterkant van de gang vindt u de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer en een ruime inloopkast.
Deze luxe suite biedt alle comfort en privacy die u nodig heeft, met hoogwaardige afwerking en een eigen balkon met uitzicht op het glinsterende water van het Spaanse Water.

Overige slaapkamers
Aan de linkerkant van de trap bevinden zich nog twee slaapkamers en een badkamer, ideaal voor gasten of familieleden. Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt een oase van comfort en ontspanning. Naast luxueus wonen biedt Jan Sofat nog veel meer voordelen. De buurt beschikt over een eigen jachthaven, waar watersporters hun vaartuigen kunnen aanmeren en kunnen genieten van het leven op het water. Daarnaast is er een kinderspeelplaats, waar jonge bewoners veilig kunnen spelen en zich kunnen vermaken met andere kinderen in de omgeving.

Veiligheid
Deze charmante villa biedt niet alleen een luxe toevluchtsoord, maar ook een veilige omgeving.
Jan Sofat staat bekend om zijn 24-uurs beveiliging, waardoor bewoners gemoedsrust hebben.
Dit biedt een gevoel van veiligheid dat van onschatbare waarde is voor gezinnen en investeerders die waarde hechten aan veiligheid en privacy.

Economie
Curaçao staat bekend om zijn stabiele economie, gunstige belastingregels en bloeiende toeristenindustrie, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor investeringen. Als eigenaar van een prachtige villa in Jan Sofat geniet u niet alleen van de luxe levensstijl en natuurlijke schoonheid van het eiland, maar ook van de potentieel lucratieve mogelijkheden voor verhuur aan expathuurders. Kortom, deze villa in Jan Sofat biedt de perfecte combinatie van luxe wonen, veiligheid en investeringspotentieel.

Mis deze kans niet om uw droomhuis op Curaçao te kopen!

Geinteresseerd?
Stuur een email of whatsapp +599 9560 4366.

 

Gegevens

Prijs : ANG 2.595.000
Slaapkamers : 5
Badkamers : 4
Woon oppervlakte : 365m²
Perceel : 890m²

Locatie op de kaart

Get Directions

Roelant van Olst


Specialiteiten:
Aan- verkoop / Huur- verhuur / Taxaties van particulier en commercieel onroerende zaken

Talen:
Nederlands, Engels, Papiaments, Spaans, Duits

Ik ga ermee akkoord dat jullie mijn naam, e-mail en telefoonnummer hebben.