Skip to main content
Verkocht
ANG 6.590.000
Brakkeput Mei Mei 3 - Curacao Exclusive Real Estate

Brakkeput Mei Mei 3

VASTE VERKOOPPRIJS

Dit huis heeft een vaste verkoopprijs van € 3.295.000,-.

OMSCHRIJVING

Deze minimalistische villa is ontworpen door IHC Architecten in samenwerking met Studio van den Brandt en combineert een strak en modern lijnenspel met vele natuurlijke materialen voor warmte en comfort.

Algemeen

Een apart bouwteam is vanuit Nederland ingevlogen om deze villa te realiseren. De gehele woning is voorzien van, uit Nederland geïmporteerde, aluminium kozijnen, 11 schuifpuien, massief Frans eiken balken en schutters, meer dan 250 led-spots, zonnepanelen en vele inbouwkasten.

Elektra

Er is een geavanceerd demoticasysteem geïnstalleerd zodat alle verlichting, gordijnen, muziek, alarm-en camerasystemen overal, waar ook ter wereld, met de telefoon of met de diverse schermen te bedienen zijn. Er is zowel binnen, buiten en zelfs rondom het terrein volledige wifi-ontvangst en alle vertrekken zijn voorzien van een Sonos geluidssysteem.

Keuken

Deze is onder andere voorzien van een massief 20cm dik rvs-werkblad van ABK, elektrische laden, 2 spoelbakken, cooker, meerdere koelkasten, 2 vaatwassers, espresso-apparaat, steamer, ovens en een wijnklimaatkast. Vrijwel alle apparatuur is van de topserie van Gaggenau.

Tuin

Deze is voorzien van diverse (overdekte) zithoeken, een Boretti buitenkeuken met koelkast en grillplaten, outdoor geluidssysteem, infinity pool met jacuzzi en aparte badkamer, een volledig geautomatiseerd irrigatiesysteem en een pad naar het Spaanse water met aanlegsteiger en palapa.

Ligging

De riante afmeting van de kavel, de verhoogde ligging en het vele groen bieden een oase van rust en volop privacy. Het uitzicht is wellicht het mooiste van geheel Curacao; In vrijwel alle vertrekken heb je prachtige vergezichten over het Spaanse water, de Caribische zee en de Tafelberg.

Brakkeput Mei Mei ligt in het meest geliefde deel van het eiland; De stranden, boulevards en restaurants van Jan Thiel en Mambo beach zijn op enkele minuten met de auto of boot te bereiken.

Aanlegsteiger en palapa*

*vereist nadere toelichting

OMGEVING

Dichtstbijzijnde Restaurants

Gegevens

Prijs : ANG 6.590.000
Slaapkamers : 7
Badkamers : 5
Woon oppervlakte : 1.000+ m²
Perceel : 4.880 m²
Wijk : Brakkeput

Video

Special features

Gastenverblijf
Zwembad

Locatie op de kaart

Get Directions

Roelant van Olst


Specialiteiten:
Aan- verkoop / Huur- verhuur / Taxaties van particulier en commercieel onroerende zaken

Talen:
Nederlands, Engels, Papiaments, Spaans, Duits

Ik ga ermee akkoord dat jullie mijn naam, e-mail en telefoonnummer hebben.