Skip to main content
ANG 1.880.000

Tropical Groove, penthouse.

VOORWOORD

Hartelijk dank voor uw interesse in het project van JT 10 Development, “Tropical Groove” te Jan Thiel.

Het appartementen complex is ontwikkeld door JT10 Development en wordt onder eigen supervisie gebouwd door vakkundigen.
JT10 Development zal u tijdens de bouw begeleiden, informeren en adviseren zodat uw appartement naar wens wordt opgeleverd.

Voor u ligt de verkoopbrochure. In deze brochure vindt u belangrijke informatie met betrekking tot de standaard installatie en afwerking van het appartement. Ook de extra mogelijkheden die JT 10 Development biedt om het appartement naar eigen wensen aan te passen, staan duidelijk omschreven. Daarnaast treft u informatie aan over de te volgen procedures betreffende de extra mogelijkheden.

Tijdens het (bouw)proces zal u met verschillende partijen contact hebben over de kopersmogelijkheden, bijvoorbeeld met mensen van keuken-en sanitairshowrooms. Deze partijen zijn door JT 10 Development ingeschakeld om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Om de communicatie in goede banen te leiden, tussen u en de verschillende partijen, is de kopersbegeleider uw centrale contactpersoon.

Wij vragen u deze kopershandleiding zorgvuldig door te nemen, zodat u goed op de hoogte bent van de procedures en de mogelijkheden. Verder wensen wij u een plezierig bouwproces toe! Veel succes met het maken van persoonlijke keuzes met betrekking tot uw nieuwe appartement op één van de mooiste locaties op ons Dushi Kôrsou.

Saludo kordial,

Het team van JT 10 Development BV


PROJECT

Op eén van de mooiste locaties van Curaçao

“Tropical Groove” wordt gerealiseerd op een van de mooiste locaties van Curaçao. Op een kavel van maar liefst 2.260m² worden 10 appartementen gerealiseerd, waarvan 4 duplexpenthouses.

Ieder Penthouse heeft een eigen dakterras van 120m² met palapa en jacuzzi.
De luxe inrichting en de ruime woonruimte (320m²) maken het geheel tot een zeer comfortabel verblijf.

De luxe ingerichte appartementen variëren in grootte, tussen de 100 en 130m².
Door hun omvang en centrale ligging zijn ze uitstekend geschikt voor verhuur voor lange of korte termijn.

Verder is het complex voorzien van een lift, genoeg parkeerruimte en een fraai aangelegde tropische tuin met ruim zwembad voor gemeenschappelijk gebruik.

Bovenop alle eerder benoemde specificaties is het uitzicht magnifiek. Met prachtig uitzicht op het Spaanse Water en de iconische Tafelberg bevindt dit project zich op een van de meest gewilde locaties van Curaçao.


OMGEVING

Jan Thiel,Curaçao

Jan Thiel staat vooral bekend om haar perfecte ligging, direct aan de Caribische zee en aan het Spaanse Water. In de afgelopen 10 jaar heeft dit gebied zich in toenemende mate ontwikkeld. Jan Thiel biedt zijn bewoners en bezoekers veel voorzieningen: het openbare Caracasbaai strand, de beach clubs Zanzibar, Koko’s en Papagayo, een health club, supermarkt, diverse gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen, er zijn aanlegsteigers voor boten, er worden boten en andere vaartuigen verhuurd en er wordt les gegeven in o.a. windsurfing en wakeboarding. Vanuit Jan Thiel bent u in 10 minuten in hartjeWillemstad.


 

BEHEER

Zorgeloos verzekerd van beheer en onderhoud van uw vastgoed

Administratief, bouwkundig én financieel VvE-beheer

Een gebouw goed onderhouden, vergt veel tijd, kennis en energie. Daarvoor moet de VvE bijvoorbeeld een goede planning en een gedegen begroting opstellen. Er moeten o.a. vergaderingen georganiseerd worden, heldere afspraken gemaakt worden, betalingen gedaan worden en bedragen worden geïnd.

Ook kunnen problemen zich voordoen zoals niet-betalende eigenaren, gemaand worden of technische storingen. Met het pakket van JT 10 Development wordt een groot deel van die dagelijkse VvE- werkzaamheden op administratief, bouwkundig én financieel vlak uit handen genomen. Ook adviseren we het bestuur en organiseren wij de algemene ledenvergadering.


Zorgeloos uitbesteden

Wij nemen alle dagelijkse VvE-werkzaamheden uit handen en zorgen voor:

  • Administratief beheer

We bewaren bijvoorbeeld alle schriftelijke verenigingsstukken en maken ze digitaal toegankelijk via uw eigen VVE portaal. Ook zorgen we dat de verenigingsgegevens bij de Kamer van Koophandel actueel zijn, selecteren in overleg leveranciers en zorgen voor de opdrachtverstrekking.

  • Bouwkundig beheer

We controleren ieder jaar uw complex en doen mogelijk preventief onderhoud. Ook kunnen dag én nacht technische storingen gemeld worden. Wij zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost en beheren de onderhoudscontracten voor de gemeenschappelijke ruimten en installaties.

  • Financieel beheer

We houden onder andere alle inningen en betalingen bij en stellen een (concept) begroting en jaarrekening op. Zo zijn ook de financiën altijd keurig op orde. Dat scheelt boetes en vervelende situaties bij betalingsachterstanden vanVvE-leden.

 


BESTUURSONDERSTEUNING

En het uitbesteden van de verhuur van uw woning

We adviseren het bestuur bij de dagelijkse gang van zaken, sturen periodiek een up-to-date actiepuntenlijst en organiseren de algemene ledenvergadering; we versturen tijdig de uitnodiging en agenda en regelen een vergaderlocatie. We zorgen voor de notulen en leveren de vergaderstukken aan de VvE-leden.


Verhuur:

Bent u de trotse eigenaar van een appartement van “Tropical Groove” te  Jan Thiel, en wilt u uw appartement gaan verhuren?
Dan nemen wij de zorg van het verhuren graag uit handen als u dat aan ons uitbesteedt.

Wij kunnen voor de werving van huurders gebruik maken van onze eigen en collega websites en regelen dan ook de promotionele activiteiten rondom uw appartement. Wij verzorgen de afhandeling van de gehele reserveringsprocedure. Van boeking, tot betaling, tot retournering borg. Wij kunnen ook bemiddelen en/of zorg dragen voor het sleutelbeheer, de servicediensten, beheer van uw appartement en alle andere voorkomende beheerdiensten.

Ook kunt u zelf, door bijvoorbeeld een eigen website en eigen advertenties, en/of met behulp van ons netwerk en onze ervaring, uw appartement verhuren, om tot een zo goed mogelijk huurrendement te komen.

Gegevens

Price : ANG 1.880.000
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Living area : 280m²
Plot : 2.260m²
Neighbourhood : Jan Thiel

Special features

Resort
Uitzicht
Pool

Location on map

Get Directions

Roelant van Olst


Specialties:
Purchase- sale / Rental / Valuations of private and commercial real estate

Languages:
Dutch, English, Papiamento, Spanish, German

I agree that you have my name, email and phone number.